Skön helg i skönt majväder

Den här helgen har varit en av de bästa på länge. Jag känner att jag har hunnit med att både vara nyttig och fått göra roliga saker. En lyckad helg, helt enkelt!

Lördagen passade jag på att putsa fönstren, som verkligen behövdes efter en lång vinter. Eftersom man knappt kunde se ut så var det verkligen på tiden. Och sedan så känner man sig ju så nöjd också!!!
Mitt under fönsterputsningen så fick jag se grannarna på gatan och då måste ju bara kameran fram. Se här på en helnöjd liten kille som tar premiärturen på cykeln. Han når inte ner till tramporna än så då är det bra att ha en lek- och tjänstvillig pappa till hands.


Kvällen tillbringade vi framför TV:n med en god middag som Anders fixade. Biff Rydberg enligt Per Morberg (pappas favorit) med en god senapsmousse till. JÄTTEGOTT!

Söndag förmiddag ringde Lena och Lennart och frågade om vi hade lust att följa med ut och spela golf. Med facit i hand efter en väl förrättad lördag så tackade vi naturligtvis ja till detta. Rundan startade med en god lunch på golfrestaurangen. Därefter gick vi en trevlig 18-hålsrunda som jag och Lena var mest nöjda med eftersom vi slog "gubbarna". Med facit i hand var det ju synd att vi inte spelade om något innan, t ex vem ska diska hela veckan eller liknande. Lena spelade ihop 36p och jag 32, vilket jag var väldigt nöjd med. Resultatet kunde ha varit ännu bättre om puttningen hade fungerat bättre.

På kvällen gick jag och Lena på en konsert på Rackstadmuseet, AhnPlugged II. Ahn Trio består av tre systrar som är födda i Korea men som växt upp och bor i New York. Maria spelar cello, Lucia piano och Angella violin. De spelar musik som är specialkomponerad för dem. De är mycket samspelta och spelar djuvlig musik. Det var en mycket trevlig upplevelse med vacker och rogivande musik. Tips! gå in på You Tube och Ahn Trio och lyssna själv!

Kommentarer
Postat av: Elin din dottiir

Helgen har varit bra bra!

Nu väntas en ny jobbvecka med födelsedag!!! :D

Verkar som din också varit bra, gud vad söt Elis är! Saknar det lilla solskenet!

Ha en bra Måndag mamma, så kanske vi kan skypea på min födelsedag?!



Puss och kram/dottir

2010-05-10 @ 06:08:31
URL: http://elinomi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0