Filosofiska tankar

Vad går livet ut på EGENTLIGEN????? Ja, jag kan inte låta bli att fundera efter tre veckor av intensivt arbete och av att vara helt slutkörd på kvällarna. Är det så att det (jobbet) har blivit tuffare ELLER är det så att det känns så för att jag har blivit äldre???????
Eventuellt är det en kombination av de båda, eftersom jag tycker att jag aldrig hinner ikapp och hjulet verkar snurra fortare och fortare.
Det verkar också vara så att vi som jobbar, Gud vare tack och lov att man har ett jobb, får jobba mycket och hårdare medan de som inte har jobb kan ledas ihjäl av för lite att göra!!!??? Är inte detta konstigt och väldigt orättvist, så säg??

Nåja, detta var lite filosofiska funderingar från en 51-årig kvinna mitt i karriären som ändå älskar sitt jobb!

Dessutom har jag en del kul att se fram emot, det måste man ha tycker jag. Om knappt två veckor kommer Erik hem från England för att bo hemma tills han får ett jobb. Det tycker jag ska bli kul........ för det blir det väl??????
Även här kan känslan vara kluven, faktiskt!! Nu har vi, min man och jag, vant oss vid att bo för oss själva och att ta större plats i hemmet. Hur blir det då att få hem ett vuxet barn i hushållet igen, månntro????

Vi har också bestämt oss för att följa med på en golfresa i slutet på mars månad. Oh, va kul att ha det att se fram emot!! Resan går i så fall till Belek i Turkiet med boende på femstjärnigt All inclusive-hotell. Det kallar jag semester, det!

I slutet på september ska mina barn få en kusin på andra sidan. Anders bror och svägerska ska då nedkomma med en liten pojke. Detta ser jag också fram emot med glädje och nyfikenhet!! JÄTTESPÄNNANDE!


Hotell Cornelia Diamond i Belek

RSS 2.0