Vasalopp, skidtur och blogg från dottern

Började med att åka Vasaloppet i fåtöljen framför tv:n. Det var verkligen kul att det återigen var en svensk, Jörgen Brink, som vann igen. Det gör ju inget heller att han ser bra ut och verkar vara en mycket sympatisk och ödmjuk person.
Därefter fick jag vänta ett tag tills det blev såpass liv i pappa så att vi kunde praktisera skidåkning in real life också. Då hade tyvärr solen gått i moln men det var behaglig temperatur idag, flera plusgrader, och vi fick se två älgar vid sidan om spåret som förvånat tittade på oss, helt orädda.
Som vanligt mötte vi flera kända personer från Graninge i spåret. Vilken helt fantastisk vinter vi har haft!!!

Kommentar till aupairande dottern: Upp med hakan och inse vilken ynnest du just nu upplever i ett nytt land med nya sedvänjor och vanor. Jag hade själv önskat att jag hade haft modet (och viljan) att göra just samma sak som du nu gör! Se positivt på varje dag och inse att allt du är med om lär du dig något på som du kommer att ha stor nytta av i framtiden. Det är mycket stärkande för självkänslan och självförtroendet att tvingas klara av saker som man inte gjort tidigare. Tänk på att Sverige och allt det det vana finns kvar här även när du kommer tillbaka. Cheer up, and lots of hugs and kisses from mummy!!

Kommentarer
Postat av: Elin

Härligt att du fick med farsgubben! :)

idag strålar solen och vi har 12 grader värme, dedu! :)

jag har precis varit ute och kört trukken! HERREGUD! :P

men busenkelt, men tjockis till bil!



tack för uppmuntrandet, det behövdes. Idag känns det bra bra :)

P O K / dottir

2010-03-08 @ 16:41:52
URL: http://elinomi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0